Bejelentéswww.elektrohelpszerviz.5mp.eu
ELEKTROHELP ELEKTROSZERVIZ Szeged

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Köszönti Önt az
ELEKTROHELP SZERVIZ!Az Elektrohelp Elektroszerviz elektromos háztartási berendezések (HŰTŐGÉP, MOSÓGÉP, CENTRIFUGA, VILLANYSÜTŐ, MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ, TAKARÍTÓGÉP STB), továbbá TV, VIDEÓ, HIFI berendezések és HANG-,FÉNY-, DISZKÓTECHNIKAI eszközök javításával, karbantartásával és üzembe helyezésével foglalkozik.
Működési területünk Szeged és vonzáskörzete.
Közel húsz éve állunk lakossági és céges ügyfeleink rendelkezésére minden, kereskedelmi forgalomban kapható szórakoztató elektronikai berendezések, ill. háztartási berendezések, hang- és fénytechnikai, rendezvénytechnikai berendezések szervizelésével típustól függetlenül.
Ügyfeleink a hibabejelentést nyitvatartási időben vezetékes és mobilszámunkon, illetve személyesen a szervizben is megtehetik.
Nyitvatartási időn kívül a vezetékes telefonszám üzenetrögzítőjére várjuk a hibabejelentéseket, továbbá az elérhetőségünk menüpontban feltüntetett mobiltelefonszámon érhetik el cégünk munkatársát, aki az ügyfél számára a lehető legközelebbi és legkedvezőbb javítási időpontot ajánlja fel és rögzíti a hibabejelentést.
Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Cylex Silver Díj


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!